Uleiul de cocos – borcanul cu minuni

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/ulei-de-cocos/
Twitter
Pinterest
Instagram

12966362_1259415854088548_269488664_nÎn timp ce stau în fața laptop-ului și tastez cu încredere idei pe care vreau să le împărtășesc cu voi, părul meu este înfășurat într-un prosop sub care așteaptă răsfățat beneficiile unei măști cu ulei de cocos. Așa că astăzi am ales să vă povestesc despre acest ulei care poate face minuni la nevoie.

Prima dată când am auzit de el a fost vara trecută, când eram la piscină, la prietena mea cea mai bună din copilărie care avea într-o sticluță cu pulverizator ulei de cocos. Îl folosea pe piele ca adjuvant pentru bronzare, neavând nici cea mai mică idee de ce alte proprietăți are acest ulei.

Povestindu-i Alexandrei, s-a interesat și ea de acest produs și, în urma cercetărilor, a decis că e cazul să dea fuga pană la Plafar de unde a venit acasă cu un borcan de 200 ml cu ulei de cocos presat la rece de la SOLARIS. Aparent, cel presat la rece are o calitate superioară față de uleiul obținut prin procesare termică, întrucât își păstrează proprietățile, nefiind supus încălzirii.

Nici nu am mai stat pe gânduri și mi-am făcut imediat o mască de păr. Am pus într-un vas de sticlă câteva lingurițe de ulei de cocos, l-am încălzit la microunde ca să fie lichid și l-am întins pe tot părul. De obicei, intervalul de timp cât aștept să-și facă treaba variază în funcție de program, de obicei între 45 de minute și 2-3 ore (desigur, circumstanțele o permit, poate fi ținut și toată noaptea!), după care mă spăl ca de obicei, aplicând la final balsam. Rezultatele sunt uimitoare și asta o spun cu toată convingerea, având în vedere că utilizez produse de styling ca uscătorul de păr, placa de păr și ondulator.

Fac acest tratament cam o dată pe săptămână chiar și acum, iar rezultatele se văd, pentru că părul meu are un aspect sănătos și e ușor de aranjat. Iar datorită lui am reușit să limitez pagubele produse de o decolorare urmată de vopsire, în urma cărora părul meu ajunsese să arate dezastruos. Însă, folosind tratamentul pe bază de ulei de cocos, încet, încet mi-am revenit, și acum am din nou un păr care arată bine. 🙂

Alte motive pentru care prefer uleiul de cocos sunt:

  • mirosul demențial, că uneori îmi vine să-l mănânc;
  • reduce acneea (motiv pentru care îl mai aplic și pe față, seara, înainte de culcare);
  • este un foarte bun adjuvant pe timpul verii, când vrem să avem o piele bronzată frumos;
  • și este un ideal înlocuitor pentru crema de corp.

Voi l-ați folosit?

PS: Uleiul de cocos de la Solaris (300 ml) poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 30 de lei.

Foto 1: vegis.ro/superalimente/solaris/ulei-de-cocos-200ml/

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/ulei-de-cocos/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *