Tu cum ai grijă de tenul tău?

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/tu-cum-ai-grija-de-tenul-tau/
Twitter
Pinterest
Instagram

13140745_1276249745738492_1932261607_n Am mai spus și în alte articole că am un ten ceva mai dificil și astfel sunt destul de pretențioasă când îmi aleg produsele de îngrijire pentru față. Din păcate, până acum nu am găsit un produs care să mă mulțumească, iar tenul meu a devenit de-a lungul timpului ,,victimă” a unor produse pe care le-am testat. Acest lucru însă, nu m-a oprit să continui să caut prin rafturile magazinelor ceva care să-mi satisfacă tenul.

Cum am început să frecventez din ce în ce mai mult supermarketul DM, m-am gândit să îmi încerc norocul și aici, alegând 4 produse diferite din gama de la Balea pentru curățarea feței. Astfel, am achiziționat:

  • o mască de peeling pentru față 3 în 1 cu castraveți cu foarte multe particule pentru îndepărtarea impurităților
  • un peeling cu zmeură răcoritor și cu un parfum care te binedispune
  • cremă pentru curățare cu ulei de migdale moale ca o pană
  • mască exfoliantă pentru curățare 3 în 1 cu zinc împotriva coșurilor și a impurităților

Dintre toate, am rămas la ultimul produs pe care l-am enumerat, pentru că mi se pare că le combină foarte bine și pe celelalte13162317_1276249579071842_1707425379_n și, de curând, am observat cât de benefic este zincul pentru tenul meu. Folosesc masca în fiecare seară, o aplic peste machiaj (este și un bun demachiant!) și o las să acționeze cam 2 minute. Am observat rezultatele la scurt timp după utilizare: fața mea este mai luminoasă, respiră mai bine, punctele negre și coșurile sunt eliminate/ diminuate, iar după spălare, tenul rămâne catifelat.

Când am testat celelalte produse, am găsit câte un dezavantaj la fiecare: fie prea multe particule care îmi lasă tenul uscat, fie senzație de mâncărime sau usturime după spălare, fie roșeață.

Momentan sunt asigură de această mască exfoliantă și nu am de gând să renunț prea curând la ea, așa că o recomand, în primul rând, celor cărora le este benefic zincul, dar și celor care sunt dispuse să aibă grijă de tenul lor prin alegerea unui produs de curățare la un preț decent.

Preț DM: aproximativ 10 lei.

Foto: www.meindm.at

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/tu-cum-ai-grija-de-tenul-tau/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *