Tu ce nu faci pentru visul tău?

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/tu-ce-nu-faci-pentru-visul-tau/
Twitter
Pinterest
Instagram

Când ești pasionată de frumusețe, de artă, de make-up, ești condamnat deseori doar la visare dacă nu ai în spate o serie de resurse care să te ajute să dai contur, și formă, și culoare tuturor ideilor tale crețe. Pentru că măiestria unui artist rezidă nu doar în viziunea acestuia (deși, da, e adevărat, aici e mai ușor să fii original și să-ți așezi amprenta personală), ci și în calitatea pensulelor, a vopselelor și a tuturor celorlalte mici, dar importante instrumente.

La început și eu am afirmat că a investi o sumă mare pe un produs cosmetic e un moft, nu o investiție, cum tot încercau să mă convingă unii, alții. Asta până când mi-au revenit niște mostre de care m-am îndrăgostit iremediabil testându-le și care m-au convins să cumpăr produsele full size, pentru că e minunat să știi că fondul de ten nu-ți curge de pe față după câteva ore, că tușul nu se lipește la clipire, că fardul nu se strânge repede și inestetic, cândva, în cursul zilei.

Acum dețin o colecție impresionantă de pensule și farduri și pudre, însă simt câteodată că nu e de ajuns, cu atât mai mult cu cât majoritatea produselor sunt consumabile, și investiția este permanentă. (Iar masa de lucru e o adaptare continuă care, în curând, nu va mai face față…) Dar știu că, într-o zi, mi-ar plăcea să mă reinventez cumpărând totul dintr-odată. Nu step by step, ca până acum. Iar pentru asta aș investi fără să clipesc, chiar dacă n-aș dispune financiar, apelând la un credit pentru nevoi personale ales pe măsura nevoilor și a posibilităților mele de returnare. Pentru că nevoile mici adeseori au rezolvări simple, cum ar fi un credit mic, în timp ce nevoile mari necesită credite… pe măsură, dar care pot fi ușor accesate, dacă dorința e suficient de mare.

Nu reușim doar economisind, e clar. Și trăim vremuri în care e greu financiar, oricum ai da-o. Dar uneori ideile noastre merită orice efort, întreg sau eșalonat, până la achitare.

Poza: Paul Pădurariu

 

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/tu-ce-nu-faci-pentru-visul-tau/
Twitter
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “Tu ce nu faci pentru visul tău?

  1. Sunt de parere ca uneori trebuie sa faci un efort financiar pentru a achizitiona produse de calitate buna… nu se justifica sa
    cumperi cosmetice ieftine pe care nu le poti folosi asa cum ti-ai dori… intr-un final vei ajunge sa nu le folosesti… si atunci? Unde
    este beneficiul?

    1. Buna!
      Sunt de acord cu tine. De-a lungul timpului am avut ocazia sa incerc produse atat drugstore, cat si cele cu un pret ridicat, iar diferenta a fost resimtita, nu doar pe moment, ci si in timp. Bineinteles ca exista si exceptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *