Share-uim Globuri cu Suflet II

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/shareuim-globuri-cu-suflet/
Twitter
Pinterest
Instagram

Cum spuneam în articolul trecut, anul acesta m-am implicat în campania „Share-uim Globuri cu Suflet”, o campanie ce a vizat 11 familii care au beneficiat de o căsuță nouă prin intermediul lui Bogdan Tanasă de la Casa Share .

Proiectul a încercat să dea acestor suflete un Crăciun ca la carte: cu un brăduț frumos decorat, bucate pe masă și cadouri sub pom. Bineînțeles că nu am fi reușit să îl ducem la capăt fără Carrefour (ajutorul nostru principal) și fără ajutorul vostru, al cititorilor noștri, care ați dat din puținul pe care l-ați avut pentru a aduce un gram de fericire beneficiarilor.

„Share-uim Globuri cu Suflet” a fost preluat de noi, Kooperativa Iași, dar care nu ar fi avut loc fără spiridușii Gabriela, Alexandra și Ionuț, care au dat viață acestui proiect și care s-au implicat dincolo de această perioadă aglomerată.

Astfel, ne-am strâns pe echipe, ne-am plimbat de colo-colo pentru a ne asigura că strângem toate cadourile și am pornit spre cele 11 familii. În funcție de timpul de care am dispus, pentru că știm cum este în această perioadă, membrii Kooperativei au fost la una/două sau chiar și trei familii în aceeași zi, în timp ce noi – Alexandra, Gabriela și Dodeka, am fost miercuri la o singură familie, cea din Voinești.

Încărcați cu energie și daruri, ajunși la familia cu pricina, descoperim un tătic, o pitică în clasa a II-a și un flăcău în clasa a VI-a. Încercăm să ne cunoaștem pentru că cei doi copii erau cam timizi și până la urmă ne doream să interacționam cu ei și să construim împreună o atmosferă de Crăciun.

Fiecare dintre noi este conștient (mai mult sau mai puțin) că astfel de cazuri există peste tot, dar nu te mișcă în totalitate decât în momentul în care te afli pus față în față cu situația respectivă și mai ales, atunci când auzi că un suflet mic de doar 8 anișori nu a împodobit niciodată un brad și vezi că nici măcar un glob nu știe să pună. În astfel de momente realizezi că ești un om extrem de bogat și, mai ales, prin faptul că ai o familie completă, un acoperiș sub care să dormi și mâncare pe masă, indiferent de zi.

Tatăl și-a lăsat micuța să împodobească ea bradul, să primească toate alimentele, dulciurile, jucăriile și hăinuțele, în timp ce el stătea într-un colț, fericit că îi poate oferi un Crăciun așa cum își dorește Veronica, dar și cu ochii înlăcrimați atunci când ni s-a confesat despre pierderea soției. Astfel, el trebuie să fie și mamă și tată și am rămas surprinși plăcuți că încearcă să le ofere copiilor o viață demnă ca ei să fie fericiți.

Cuvintele nu pot exprima întru totul ceea ce fiecare dintre noi am simțit, de aceea voi lăsa pozele să vorbească pentru noi:

 

Pentru a afla cum a fost atmosfera și la celelalte familii, puteți citi aici:  Ionuț Durbaca, Diana Cătănoaia, Marian Matei, Anda Elena, Constantin Ciortan, Florina Pascariu, Alexandra Alistar, Diana Elena Lupu, Viorica Picincu, Alexandra Bohan, Sorina Chirilă.

 

 

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/shareuim-globuri-cu-suflet/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *