Şamponul uscat – salvatorul de ultim moment

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/sampon-uscat-batiste/
Twitter
Pinterest
Instagram

Ai avut vreodată una din zilele alea în care timpul nu iţi mai ajunge? În care eşti pe drumuri mai mereu sau în care nu mai apuci nici măcar să te speli pe cap?

Ei bine, nu este momentul să disperi. Totul se rezolvă cu câteva pufuri de şampon uscat de la BATISTE care îţi va face părul ca nou.

Auzisem şi eu, nu de curând, cum că şamponul uscat te ajută în momentele-criză când nu ai avut timp să te speli pe cap şi orice ai face (că îl prinzi în 1000 de feluri) tot se vede inestetic. Aşa că, mă pun pe căutat şi cum facebook-ul este plin cu fel de fel de pagini sponsorizate, am găsit întâmplător şi pagina celor de la Batiste şi am văzut că au diverse tipuri de tuburi de şampon uscat după necesităţile fiecăruia (culoarea părului, volum, păr drept/buclat etc).

13022391_1259986560698144_1093077622_nÎntâmplarea face ca, o cunoştinţă de a mea să îmi ofere cadou un tub „floral & flirty blush” care este recomandat pentru toate tipurile de păr, având 150 ml. Principiul e simplu: şamponul uscat e ca un fel de pudră, care absoarbe grăsimea din podoaba capilară, rezultând un păr curat. Se aplică şamponul uscat de la o distanţă de 20-30 cm, timp în care ne jucăm cu mâinile prin păr pentru a se răsfira şi pentru ca particulele de pudră să reţină grăsimea din toate locurile. Procesul în sine nu durează mai mult de 5 minute şi chiar după prima pulverizare se poate observa diferenţa. Simplu şi rapid pentru o zi încărcată!

Gama Batiste o găsiţi în magazine, având diferite cantităţi (50 ml, 150 ml & 200 ml). Pe fiecare tub scrie pentru ce tip de păr este şi, de asemenea, pe spatele acestuia există instrucţiuni de utilizare (doar 3 paşi). Preţul variză între 15 şi 30 de lei.

Foto 1: elle.cz/krasa/make-up/top-5-vizazistky-margity-skrenkove

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/sampon-uscat-batiste/
Twitter
Pinterest
Instagram