Magie cu farduri și pensule

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/magie-cu-farduri/
Twitter
Pinterest
Instagram

Am fost trezită astăzi de razele soarelui și ca să mă binedispun, am dat drumul la muzică în timp ce îmi făceam rutina zilnică de îngrijire, gândindu-mă că ar fi o ocazie bună să scriu un articol. Și cum pasiunea mea e maaare pentru makeup, am decis să povestesc despre experiența mea la Acutica, mai exact în „laboratorul de înfrumusețare” al Elenei Cumpăt.

Treaba stă în felul următor: cum sunt eu îndrăgostită de arta machiajului, am găsit pagina Elenei, am analizat munca ei și imediat am apăsat butonul de „like” (fără să stau pe gânduri). La puțin timp după, cu ocazia zilei de 8 martie, Elena a organizat un concurs pentru doamne și domnișoare, însă doar 3 norocoase (alese prin random.org) aveau să câștige un machiaj gratuit. Și ghici ce?! Am fost una dintre câștigătoare. Foarte entuziasmată, o contactez pe Elena și îmi fac o programare în ziua cu pricina.

A doua zi, super excited, caut salonul care se află pe str. Anastasie Panu la Pasajul Hala Centrală (ce-i drept, nu este foarte greu de găsit, având în vedere că este singurul salon de acolo). M-am întâlnit cu Elena, am făcut cunoștință și m-a condus spre micul ei „atelier”. Curioasă, am început să analizez locul care are un design pe gustul meu, simplu, dar armonios și care mi-a oferit o stare de bine.

Elena mi-a analizat întâi tenul, apoi m-a întrebat dacă am vreo preferință în alegerea culorilor, dar am ales să merg pe mâna ei (bine am făcut!). Am avut parte de o relaxare totală, am conversat în timp ce ea avansa cu realizarea machiajului, iar eu am pus întrebări în legătură cu anumite tehnici în materie de makeup și cu anumite produse. Bineînțeles că eram nerăbdătoare să văd ce iese. Am apreciat că lucrează curat (mai ales că avea grijă să curețe totul în fața mea), dar și ordonat, cu produse de foarte bună calitate. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor, iar machiajul rezistă eroic.12832527_559482394219329_8458339786044241767_n

Și cum toate vin de la sine, Elena mi-a propus să fiu model pentru câteva zile pentru că urma să aibă o cursantă (prilej pentru mine să fur din micile trucuri :D). Sinceră să fiu, puteam avea și programul super-mega-full (cu facultatea și celelalte), că tot îmi făceam timp liber să ajung la salon. Dar am avut noroc și cum orarul meu e împărțit pe săptămâni, am reușit să cădem de comun acord în ce zile să vin și la ce ore. Deja mă simțeam ca acasă, iar rezultatele mă uimeau de fiecare dată.

În final, pot spune că am fost pe mâini bune (foarte bune, aș adăuga eu)!

De asemenea, Elena face si cursuri de automachiaj pentru doritoare. Mergeți cu toată încrederea, căci vă veți îndrăgosti, nu doar de mâinile ei magice, ci și de personalitatea încântătoare pe care o are :).

O găsiți pe facebook – Elena Cumpăt Make-up Artist sau la nr. de telefon – 0741 742 743.

PS: Fotografiile sunt realizate tot de Elena.

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/magie-cu-farduri/
Twitter
Pinterest
Instagram

4 thoughts on “Magie cu farduri și pensule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *