Produsele Kiehl’s în rutina mea de îngrijire

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/kiehls/
Twitter
Pinterest
Instagram

Kiehl's Iași

Am descoperit acest brand acum câteva luni, odată cu deschiderea magazinului Kiehl’s în Palas Mall. Și pentru că nu-mi stă în fire să merg și să cumpăr fără cercetări prealabile, le-am călcat pragul doar după ce am efectuat cercetări riguroase pe net, citind review-uri nu doar în limba română. Când, într-un final, m-am convins că merită, am pășit fascinată în magazinul lor.

Magazinul Kiehl’s arată ca o prăvălioară, are aspectul acela de farmacie cu un aer ușor vintage, iar fetele poartă halate, ceea ce sporește și mai mult confortul cumpărătorilor. În plus, ele sunt foarte deschise în a prezenta produsele și, înainte de orice achiziție, pentru noii cumpărători, ele sunt dispuse să-ți facă un test al pielii și, pe baza rezultatelor, să-ți recomande produse potrivite pentru tenul tău.

Scopul meu a fost, mai întâi, să-mi găsesc o rutină de îngrijire potrivită pentru sezonul rece, pentru că mă gândeam cu groază că vine frigul și tenul meu va avea de suferit. Așa că am acceptat bucuroasă invitația de a face testul și, în urma acestuia, am aflat că am tenul gras (ceea ce știam deja), dar întrucâtva hidratat, respectiv 40% (la limita inferioară). Astfel, mi s-au recomandat niște produse pe care le-am încercat și, ulterior, am revenit pentru achiziționat.

Acum, dintre produsele Kiehl’s recomandate, am achiziționat și testat următoarele:

Kiehl's Iași

1. Kiehl’s Ultra Facial Toner

Până să ajung la Kiehl’s, eu n-am folosit toner. Și nici nu mi se părea așa esențial un astfel de pas, dar în urma unui eșantion am constatat că, într-adevăr, face minuni. După ce mă spăl pe față, pun câteva câteva picături din Ultra Facial Toner pe o dischetă demachiantă, și imediat după îl aplic pe față prin mișcări circulare și blânde, pentru a echilibra pH-ul tenului. Lasă fața fină, are nevoie de câteva secunde pentru a se usca, și pregătește tenul pentru aplicarea celorlalte produse de îngrijire. Dacă la început am subestimat efectele acestui produs, acum îl recomand și nu-mi lipsește din rutină. Singura mențiune este că în zilele călduroase e prea mult pentru tenul meu gras (deși pe etichetă este precizat că se potrivește tuturor tipurilor de ten), motiv pentru care la vară, probabil, îl voi înlocui cu un alt toner mai potrivit pentru mine. Însă pentru sezonul rece, când deshidratarea pândește la orice pas, este mi-nu-nat!

2. Kiehl’s Creamy Eye Treament with Avocado

E o cremă de culoare verzuie, foarte grasă, care vine într-un borcănel și e preferata cumpărătorilor. Eu am fost puțin sceptică în ceea ce o privește, pentru că, de obicei, o piele grasă nu se împacă prea bine cu o cremă la fel. Însă crema aceasta de ochi face minuni, pentru că hidratează foarte bine zona ochilor, doar că trebuie încălzită în prealabil, prin masajul buricelor degetelor înainte de aplicare. Se aplică prin tapotare de-a lungul osului orbital, nu intră în ochi și, ca un bonus, de când o folosesc, am constatat că și aspectul genelor mele s-a îmbunătățit, probabil ca efect al hidratării și al uleiului de avocado care are efecte benefice nu doar asupra pielii sensibile din această zonă. Cu această ocazie, am învățat și să nu mai trag de pielea din jurul ochilor, ci să folosesc mișcări mai blânde, pentru că orice agresiune dăunează pielii și nu acesta e scopul.

3. Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Acest produs nu l-am achiziționat full size, am primit un eșantion și l-am integrat în rutina mea de îngrijire, cu aceeași rezervă: că uleiurile nu sunt, de regulă, compatibile cu tenul gras. Dar am constatat că, respectând doza indicată, respectiv 2-3 picături per aplicare, serul ajută la regenerarea tenului și refacerea acestuia peste noapte, un detaliu destul de important, dacă ținem cont de faptul că, zilnic, suntem supuși unui grad ridicat de poluare. Am simțit dimineață pielea mai fină și mai hidratată, inclusiv după ce m-am spălat pe față, dovadă că acționează în profunzime. Un alt plus merge către mirosul de lavandă, datorat uleiului din compoziție, care-mi place destul de mult, pentru că îți schimbă un pic starea, înainte de somn. Mi-a plăcut, l-am trecut pe wishlist.

4. Kiehl’s Daily Reviving Concentrate

Acest ser e ”fratele” celui dinainte, însă cu indicație să fie utilizat ziua. Pe acesta nu l-am folosit constant, am avut tot un eșantion, din același motiv al pielii care strălucește, peste zi, ca un bec. Dar, în zilele reci, l-am aplicat în același fel, 2-3 picături prin tapotare,  și apoi am aplicat crema, și am simțit că pielea mea e mai hidratată. Un alt plus este mirosul fresh de portocală, care îți înseninează ziua, și te face să începi dimineața un un vibe mai senin. Plăcut și acesta, trecut pe wishlist.

5. Kiehl’s Ultra Facial Cream 

Și ultima, dar nu cea din urmă, Kiehl’s Ultra Facial Cream, pe care am achiziționat-o după ce am testat un eșantion și am constatat că, într-adevăr, hidratează fața foarte bine. Am folosit-o și ziua, și noaptea, și mi-a plăcut mult de tot, inclusiv ca bază pentru make-up, cu o singură observație: având în vedere că tenul meu este gras, la temperaturi crescute ajung oricum să am o față lucioasă, deci n-aș recomanda-o în sezonul de vară. Însă pentru sezonul rece, e minunată. Și nici nu e prea grasă, iar acest lucru l-am constatat după tratamentul de la aBeauty Clinique, când mi s-a recomandat să folosesc imediat după o cremă grasă, iar aceasta n-a fost suficientă. Dar, per total, e crema mea preferată, de zi și de noapte, pentru că, datorită ingredientelor sale, hidratează foarte bine tenul și asigură confortul pielii pentru 24 de ore (conform informațiilor de pe etichetă).

Per ansamblu, Kiehl’s este un brand care-mi place și pe care îl folosesc cu drag, mai ales pentru că sunt prietenoși și încearcă să găsească soluții pentru fiecare ten în parte. Un alt plus este politica lor care încurajează testatul înainte de a cumpăra, pentru a nu risca să investești într-un produs care să se dovedească a fi nepotrivit pentru tine. Cât despre prețuri, acestea sunt un pic peste medie, concurează cu brand-uri celebre, însă eu sunt mulțumită de rezultate și cred că, printr-o investiție îndreptățită, ești mult mai câștigat decât dacă ai încerca mai multe produse ieftine, care să nu-ți aducă niciun rezultat.

Voi ați încercat produsele Kiehl’s? Ce v-a plăcut? Și ce-ați mai pune pe wishlist?

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/kiehls/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *