Share-uim Globuri cu Suflet – campanie socială

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/globuri-cu-suflet/
Twitter
Pinterest
Instagram

Fiind o fire extrem de sensibilă, m-am implicat în cauze sociale de când mă știu. Nu m-am simțit în niciun fel obligată și nici nu am stat să mă gândesc că „dă bine”, din contra, mi se părea ceva natural și firesc să fac acest lucru.

Așadar, știind că nu sunt singura în această situație, propun să participați la campania noastră marca Kooperativa 2.0, „Share-uim globuri cu suflet”, un proiect ce noi l-am preluat de la Anda , care și ea la rândul ei l-a preluat de la Lavinia Biberi, fondatoarea proiectului.

Ce ne propunem?

Anul acesta dorim să fim Moș Crăciun pentru 11 familii din diferite colțuri ale orașului, familii pe care le-am găsit prin intermediul lui Bogdan Tanasă de la Casa Share, cel care le-a costruit un acoperiș deasupra capului.

Care sunt cele 11 familii?

Familia 1 – Vlădeni – formată din trei băieți de 6, 12 și 14 ani + un părinte

Familia 2 – Popricani – formată din două fete de 2 ani și alte două fete de 7 și 9 ani + doi părinți

Familia 3 – Miroslava – formată din 3 copii – 5 ani (băiat), 8 ani (fată), 10 ani (băiat) + doi părinți

Familia 4 – Moimești/ Popricani – formată trei băieți de 2, 4 și 12 ani, două fete de 15 și 16 ani + un părinte

Familia 5 – Prisăcani – formată dintr-un băiat de 15 ani – fără părinți acasă

Familia 6 – Popricani – formată din 7 copii cu vârste între 0-15 ani și un părinte

Familia 7 – Popricani – formată din 2 copii – 5 ani (fată) și 7 ani (băiat)

Familia 8 – Tipilești/ Popricani – bunica Catinca, de 70 ani

Familia 9 – Voinești – formată din două fete de 7 și 12 ani și doi băieți de 14 și 17 ani

Familia 10 – Popricani/ Moimești – formată din patru fete de 5, 7, 12 și 15 ani și un băiat de 14 ani

Familia 11 – Medeleni/ Golăești – formată din două fete de 5 și 7 ani și un băiat de 16 ani.

Până acum am reușit să colaborăm cu Carrefour Felicia care ne-a oferit cu mare drag alimente de bază pentru a putea supraviețui, dar și decorațiuni specifice sezonului, la care se adauga și câte un brad sub care sperăm să se adune cadourile.

Apelăm și la voi, pentru că știm că sunt suflete care vor să facă un bine, iar dacă nu știați în ce proiect să vă implicați sau ce faptă bună să realizați în această perioadă, acum vi se oferă ocazia.

Rugămintea noastră este să nu se facă discriminări, noi dorim ca pachetele să fie la fel toate și distribuite în mod egal, de aceea orice donație este apreciată și binevenită, dar să fie în număr de 11.

De asemenea, în perioada 19-22 decembrie mergem să surprindem familiile cu daruri de la moșul și lansăm invitația de a însoți bloggerii din Kooperativa în cunoașterea beneficiarilor.

Avem o săptămână la dispoziție în care ne putem mobiliza, donațiile se pot face pe blog, la adresa de e-mail, pe facebook sau la numărul de telefon inscripționat pe afiș, unde veți comunica cu Gabriela Mereuță.

Așa că, hadeți să dăm drumul campaniei, să ne unim și să ne transpunem în pielea lui Moș Crăciun!

PS: Bloggerii din Kooperativa 2.0 care s-au implicat sunt:  Ionuț Durbaca, Diana Elena Lupu, Constantin Ciobanu, Florina Gabriela Pascariu, Ioana Dabija, Andreea Ignat, Costin Chirica, Gabriela Elena Mereuță,Alexandra BohanBianca Ionel, Alexandra Ignat, Alexandra Alistar, Sorina Chirilă, Dragoș Bârgăoanu, Andreea Crețu, Matei Marian, Andrei Nistor, Anda Elena, Isabela Nițică, Alex Taradaciuc, Dana Burlacu Vistiernicu, Mihai Alex Olteanu, Diana Cătănoaia, Roxana Ichim, Viorica Picincu, Simona Patraș

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/globuri-cu-suflet/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *