Femei de afaceri cu stil – cum a fost la ediția din 2017

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/fas-2017/
Twitter
Pinterest
Instagram

O surpriză frumoasă în această vară a fost invitația pe care am primit-o la evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, care a avut loc pe 17 iunie, organizat cu dăruire de către echipa JCI Iași. Despre acest eveniment am mai auzit și în alți ani, însă până acum mi-a lipsit curajul de-a participa, un dram de interes direcționat clar în acest sens și, de ce să nu admit, mi-a lipsit până și motivația de-a mă implica, fie și doar pentru a asculta, pentru că am trăit sub umbrela că eu nu (știu să) fac afaceri, mie nu-mi trebuie, nu-i de mine pe aici.

Cu toate acestea, la ediția din acest an am spus prezent și mă bucur enorm de acest lucru. Pentru că am aflat nu doar lucruri noi, dar mi-am regăsit, printre prieteni și cunoștințe, și un suflu de motivație care, între timp, nu mai știu când, a trecut în latență. Mi-au plăcut speakerii, nu doar Femei de Afaceri cu Stil, ci și bărbați de afaceri, tot cu stil!, discursurile lor antrenante și cuvintele frumoase care sunt convinsă că au trezit tuturor un sentiment că fiecare dintre noi poate face orice, dacă-și dorește suficient de tare. Și, desigur, pe alocuri ni s-a spus și cum, întocmai motto-ului sub care a stat evenimentul: cu Creativitate, din Pasiune, pentru cel mai mare Impact!

Iar, concret, ca să nu credeți că am trecut degeaba pe-acolo, doar pentru frumoasele fotografii care ne-au și rămas amintire, ca urmare a unor vizite zâmbărețe la Cabina FotoShock, mi-am notat sârguincios una dintre rețetele succesului, predată cu entuziasm de Ilie Dercaci. Lecția lui se numește cei 5M care te pot duce la țelul tău, dacă ai suficientă determinare să ajungi din punctul A în punctul B, dar nu știi care-i calea.

Prin urmare, cei 5M vin în ajutorul lor, și ei sunt:

  • Mediu – înconjoară-te de oameni cu același țel ca și al tău;
  • Mentor – găsește-ți pe cineva care a ajuns deja acolo și ghidează-te după el;
  • Metodă – explorează ”cum”-urile care i-au ajutat pe alții, alege-ți propria variantă și… go, go, go!
  • Mentalitate de succes – adoptă una și aplic-o!
  • Muncă – cea mai eficientă, cea mai importantă, cea mai dificilă!

La eveniment am participat întreaga echipă de 5 fete cucuiete, unele prezente doar cu gândul –Adelina și Isabela-, iar celelalte în formulă extinsă, Gabriela și bebe, Andreea și David și Bya, împreună admirând cu emoție organizarea impecabilă și atmosfera călduroasă pe care au creat-o organizatorii. Ne-a plăcut mult de tot și ne-am promis că mai venim, pentru că avem de învățat și, mai ales, avem și de la cine!

Iar până data viitoare, sperăm să auzim numai de evenimente faine de la echipa JCI Iași. Stați pe fir, albinuțele lucrează și, în curând, ne-au promis ceva frumos pe nișa de parenting!

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/fas-2017/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *