Cutii pline cu iubire – în căutarea cadoului perfect?

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/cutii-cadou/
Twitter
Pinterest
Instagram

Încerc să fiu mai ordonată, asta îmi spun mereu când sunt pe fugă și îmi las lucrurile împrăștiate peste tot. De aceea, soluția mea e reprezentată de cutii pentru că îmi este mult mai ușor să organizez totul în ele: bijuterii, produse de makeup, parfumuri, papuci etc. Fiecare obiect are locul lui în cutia sa, astfel totul devine mai ușor când te duci și cauți ceva și știi că e în cutia respectivă. Cu această ocazie, scap și de balamucul de după.

Așa că, ce e mai frumos atunci când ți se ivește ocazia să ai cutia ta proprie personalizată? Nu doar că reprezintă o modalitate foarte ușoară de a redecora prin casă, ci poate fi și un cadou potrivit, dacă tot suntem în căutarea de cadouri unice și, mai ales, de ultim moment (dar nu numai).

Așadar, astăzi este vorba despre Ana și despre magia pe care o practică și aici mă refer la creearea unor cufere speciale pentru fiecare personalitate în parte.

Ana este o mămică tânără care și-a descoperit pasiunea – lucrul pe lemn- anul acesta și astfel, prin munca ei, reușește să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor. În realizarea cutiilor, artista utilizează frecvent tehnica decoupage care presupune decorarea cu ajutorul șervețelului, tehnica photo transfer, care deși este mai greu de realizat, pe Ana nu o oprește nimic să lucreze cu același drag pentru ca rezultatul să fie unul desăvârșit. Și nu în cele din urmă, cutiuțele pot fi și pictate la cererea clienților.

Ca și dimensiuni, putem alege între 3 variante, prețurile variind între 20 și 55 de lei:

  • 12×7×6 cm
  • 15×9×6,5 cm
  • 18×13×9 cm

Eu deja am început să îmi caut inspirația pentru cutia proprie și în zilele ce urmează voi da comanda AICI și voi aștepta nerăbdătoare să îmi depozitez colecția de cercei.

Tu te-ai gândit deja cum va arăta cufărul tău?

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/cutii-cadou/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *