De la gelaterie la bistro – Bistro MOO

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/bistro-moo/
Twitter
Pinterest
Instagram

Joi seară am reușit să adunăm câțiva dintre bloggerii ieșeni la o vorbă bună și la o porție de râs la Bistro Moo ca să degustăm bunătățurile ce se află în noul lor meniu. Ei bine, dacă până acum asociam elanul Moo cu înghețata delicioasă, aflăm că Moo s-a extins într-un bistro.

Cei care mă cunosc știu că nu aș refuza niciodată un pahar de vin bun,o porție de paste delicioase și o companie pe măsură, deci clar nu am putut refuza invitația de a gusta din pastele făcute ca acasă.

Pe cât de entuziasmată și la ce aștepări aveam, la fel de bine au fost satisfăcute. Vechea locație a fost reamenajată într-un stil plăcut și armonios, cu un sistem de iluminare care fură priviri și cu Moo care ne privește de sus, agățat la vedere și care îți atrage atenția din momentul în care intri pe ușă.

Ajunși la locație, suntem serviți cu vin de foarte bună calitate, norocul meu că eram singura băutoare de vin alb și am avut parte de propria mea sticlă de S.E.R.V.E – Terra Romana-Millenium. După ciocnirea paharelor și după ce ne-am făcut curaj, am fost puși față în față cu mașinăria care face paste de toate formele, bineînțeles ingredientele fiind adăugate de un chef calificat.

După ce ni s-a explicat cum se procedează și după ce ne-am jucat puțin cu prepaprarea pastelor, a venit și rândul să ne alegem după bunul plac – cina. Eu mi-am comandat niște penne cu pui, broccoli și mozzarella, au venit într-o tavă foarte drăguță, iar gustul lor a fost demențial. Porțiile de paste abia erau așezate pe masă, iar noi deja măream ochii la fiecare farfurie, curioși fiind de ingredientele folosite.

La final, ne-am răsfățat cu niște eclere aromate umplute cu cremă de nuci și cu cremă de fistic, așa ca seara să se încheie pe măsură.

Recomand 10/10 să încercați nu doar pastele, căci au un meniu variat pentru orice masă a zilei și mai mult ca sigur vă veți regăsi într-o atmoseră zen.

În ceea ce mă privește, pot declara că Bistro Moo devine noul meu local favorit!

 

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/bistro-moo/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *