Beauty&Wellness – totul despre #Echilibru, #Armonie, #Fericire

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/beautywellness/
Twitter
Pinterest
Instagram

Pe data de 12 noiembrie 2016 am avut prilejul de a participa la CONFERINȚA BEAUTY&WELLNESS, proiect inițiat și organizat de Corporate Business Events în frunte cu managerul event-ului, Carmen Ungureanu.

Conferința se află la cea de-a doua ediție (prima ediție a avut loc pe 20 mai 2016), punându-se accent pe starea de bine a individului. Mai exact, ne-am concentrat pe, așa cum spune și titlul, echilibru, armonie și bineînțeles, fericire.

În cadrul evenimentului au fost invitați șase speakeri cu povești și experiențe de viață diferite, dar care au reușit să inspire nu doar prin pasiunea lor, ci și prin muncă.

Cel care a dat startul acestei ediții a fost Paul Pădurariu, fotograf profesionist care a lansat cel mai nou proiect al său – Cabina FotoShock și care a decis să se deschidă în fața noastră, dincolo de emoțiile pe care le-a avut. Recunosc, Paul este o figură familiară pentru mine (despre el am scris și aici în cazul în care vreți să îl cunoașteți mai bine) și m-am bucurat să aflu că va participa activ în cadrul acestui eveniment.

Următorul invitat a fost Mihaela Stroe care, de asemenea, și-a lansat cea de-a doua carte a ei –  „Fii pe primul loc în viața ta!”. Unul dintre multele roluri pe care și le asumă este cel de speaker motivațional și pot afirma că are un fel aparte de a discuta cu omul, de a-l pune pe gânduri și care să îi trezească, măcar pe moment, conștiința de sine. Așa că, voi lăsa un exercițiu pe care ni l-a propus în cadrul discuției și vă provoc să răspundeți în scris la întrebarea: Ce alegi pentru tine și pentru viața ta?”, să priviți răspunsul în fiecare zi și să alegeți drumul care să îl împlinească.

Să facem cunoștință cu cel de-al treilea speaker: Tedy Necula – producător și regizor de film independent care a reușit să aibă succes, nu doar pe marele ecrane, ci și în inimile oamenilor. El este de părere că trebuie să accepți echilibrul dintre bine și rău pentru a înțelege excelența și el asta a făcut. Și-a urmat visul, nu s-a abătut nici măcar o secundă și a ajuns unde și-a propus. Da, Tedy este un om care te inspiră, căci „oamenii au nevoie de inspirație pentru a ajunge să se inspire prin ei înșiși, nu prin comparații”, spune regizorul.

Ce înseamnă fericirea? Despre asta ne-a vorbit redactorul revistei Avantaje Daniela Palade Teoderescu care ne-a sfătuit să fim în primul rând fericiți cu noi înșine și care, s-a sincronizat cu Tedy Necula în ceea ce privește discuția despre drumul pe care îl parcurgem către locul în care dorim să fim. Căci ea ne întreabă ce este mai importantă: destinația sau călătoria?

Pentru mine conferința s-a terminat cu Aurelian Ion, care nu a fost ultimul speaker, dar pentru că timpul nu-mi permitea să mai rămân am ratat-o din păcate pe Cristina Chiriac. Cât despre Aurelian, el este cel care deține Aurelian Ion Hair & Skin Salon. Ne-a vorbit despre ce înseamnă din punctul lui de vedere armonia, nu doar la exterior (cu toate că el cu asta se ocupă), ci și la interior pentru că cele două au o legătură foarte puternică.

Mă bucur că am fost prezentă, îmi arăt interesul și pentru următoarele ediții la care aștept cu nerăbdare să iau parte.

 

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/beautywellness/
Twitter
Pinterest
Instagram

2 thoughts on “Beauty&Wellness – totul despre #Echilibru, #Armonie, #Fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *