Argila și tenul fără probleme

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/argila-si-tenul-fara-probleme/
Twitter
Pinterest
Instagram

Hello, girls!

Știu că am lipsit de pe blog pe perioada verii, însă am revenit cu forțe proaspete și, bineînțeles cu articole noi.

Voi începe cu ceea ce le interesează pe majoritatea dintre voi: cum să avem un ten curat și luminos, fără imperfecțiuni.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți în ritualul vostru de îngrijire renumita argilă.

Eu mi-am achiziționat 2 tipuri (maro și verde), însă aveți o gamă variată de unde o puteți alege pe cea potrivită tenului vostru.

Le-am testat pe amândouă, ca drept dovadă că pe cea maro am terminat-o și pot să declar că mă împac extrem de bine cu cea verde (informându-mă, am înțeles că cea verde este creată special pentru a ne scăpa de acnee, puncte negre și pete care rămân în urma acestora din urmă.)

Cum procedez? Adaug o linguriță de argilă și o amestec cu apă până se omogenizează (am folosit-o și cu zeamă de lămâie, însă îmi irită tenul). Această procedură se face 7 zile consecutiv, apoi se continuă de 2 ori pe săptămână, de preferat seara, deoarece curăță în profunzime și are timp să își facă efectul pe timpul nopții mult mai bine până la aplicarea de produse de makeup sau până la contactul cu mediul.

Înainte de a aplica masca, mă demachiez cu apa micelară de la YVES ROCHER Sensitive Végétal și îmi spăl fața cu gelul exfoliant zilnic de la elmiplant care este creat special pentru tenul cu imperfecțiuni. Apoi o las să acționeze în jur de 20 de minute, având suficient timp pentru uscare. (De asemenea, pe măsură ce se usucă, pielea începe să se strângă.) După ce minutele s-au scurs, mă spăl cu apă călduță, urmând ca după ce tenul este complet uscat să aplic ulei de cocos pe toata fața, masând aproximativ 5 minute cu mișcări circulare.

Pot spune că am observat diferența chiar după prima utilizare, pentru că am obiceiul ca a doua zi dimineață să verific dacă s-a produs vreo schimbare în urma tratamentului aplicat cu o seară înainte. Acum sunt la a 5-a zi de tratament și mă declar extrem de mulțumită și ma bucur că am achiziționat acest produs care este unul si foarte ieftin.

Țin să menționez că argila verde am cumpărat-o de la Plafar, fiind produsă de MAYAM și are 100 de grame, care ajunge cam 2 luni, aproximativ.

Aștept să îmi împărtășiți experiența voastră, dacă ați încercat masca cu argilă până acum!

PS: Dacă vă confruntați cu acnee severă este recomandat să vizitați un dermatolog!!!

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/argila-si-tenul-fara-probleme/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *