Tu cum alegi sa aplici fondul de ten?

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/aplicare-fond-de-ten/
Twitter
Pinterest
Instagram

13020458_1259986540698146_1602306059_nPentru că am scris un articol despre fondul de ten pe care îl folosesc, m-am gândit să redactez un text și despre modurile în care îl putem aplica.

Nici nu îmi mai aduc aminte când am folosit pentru prima oară fondul de ten, dar știu sigur că l-am aplicat cu degetele. La timpul respectiv părea o metoda super ok, dar urmărind tutoriale pe net, am observat cum modul de aplicare s-a schimbat treptat. Ce-i drept, trebuie să experimentăm pentru a ne putea da seama care e metoda care ni se potrivește cel mai bine.

Astfel, am ajuns la metoda aplicării cu ajutorul burețelului în formă de ou. Pot spune că am fost chiar impresionată de diferența aplicării: acoperă mult mai bine, dar nu încarcă tenul deoarece se umezește înainte de a fi folosit, iar burețelul absoarbe excesul. De asemenea, produsul se distribuie uniform.

Practic, se aplică produsul pe mână (deoarece el ia contact cu pielea, se încălzește și va da un aspect mult mai natural tenului) și, cu ajutorul burețelului, în funcție de zona feței pe care vrei să-l aplici, tapotezi ușor până la uniformizare. Și, voila!, obții rapid și eficient o aplicare uniformă. Nu mai spun că e și o metodă foarte relaxantă și distractivă de a-ți începe dimineața! 🙂

Această ustensilă se poate utiliza și pentru aplicarea corectorului sau/și a pudrei de față. Are același efect de uniformizare fără să încarce tenul inutil.

Atenție! Ideal ar fi ca burețelul să fie spălat zilnic pentru o igienă mai bună, mai ales că este utilizat pe ten și nu vrem să distribuim microbi pe fața noastră. El se poate curăța cu un săpun fin sau chiar cu șamponul cu care vă spălați pe cap. Dacă tot îl umeziți înainte de aplicarea produselor, de ce să nu îl și spalăm când finalizăm look-ul?

În afară de această variantă, mai există și posibilitatea de a aplica fondul de ten cu ajutorul unor pensule speciale, însă, de când am descoperit burețelul, am renunțat la această idee, mai ales pentru că acesta nu lasă păr și, desigur, nici nu gâdilă, o situație care ar putea deranja persoanele mai sensibile.

Voi cu ce aplicați fondul de ten?

PS: Burețelul din poză -care e, în realitate, mov- poate fi achiziționat din DM la un preț de aproximativ 10 lei.

Foto 1: beautyblender.com/shop/category/sponges/beautyblender-royal.html

Dă mai departe!
Facebook
Google+
http://www.blogdebeauty.info/aplicare-fond-de-ten/
Twitter
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *